لنوکسیو
فروشگاه اینترنتی لنوکسیولپ تاپ استوک مهندسی و اداری
جستجو در کالاها
فقط کالاهای موجود
بازه قیمت
۱۹,۱۰۰,۰۰۰
تومان
۱۰,۳۰۰,۰۰۰
تومان
مرتب سازی بر اساس :
۱۷ کالا
لپ تاپ استوک مهندسی و اداری

امروزه لپ تاپ‌ها جزو ابزارهای ضروری و مهم در زندگی کاری اکثر مردم هستند. لپ تاپ‌های مهندسی و اداری یکی از انواع مهم لپ‌ تاپ‌ است که قدرت پردازش بالای دارد. این ویژگی باعث می‌شود که اجرای نرم‌افزارهای پیچیده‌ مثل، طراحی و شبیه‌سازی بسیار راحت شود. از دیگر ویژگی‌های مهم این نوع لپ‌تاپ‌، گرافیک قوی و حافظه زیاد است. از سوی دیگر، لپ‌تاپ‌های اداری بیشتر برای کارهای روزمره مثل انجام محاسبات، نوشتن گزارش‌ها و ارسال ایمیل طراحی شده‌اند. این محصول سبک‌تر و عمر باتری بیشتری دارد که امکان استفاده راحت‌تر از آن در طول روز فراهم می‌شود. اگر دوست دارید با جزئیات بیشتری از لپ تاپ‌های مهندسی و اداری آشنا شوید، تا انتها همراه ما باشید.

لپ تاپ مهندسی چیست و چه کاربردی دارد؟

احتمالا هر دانشجوی رشته مهندسی بداند که تفاوت لپ تاپ مهندسی با سایر لپ‌ تاپ‌ها چیست. درواقع این لپ‌ تاپ‌ها دارای ویژگی‌های متفاوتی با سایرین هستند و برای فرآیندهای تخصصی و کارهای مهندسی مناسب می‌باشند. وجود سخت افزار قدرتمند در این دستگاه باعث شده که به خوبی بتواند از پس اجرایی کردن برنامه‌ها و نرم افزارهای متنوع مهندسی بربیاید.

از ویژگی‌های مهمی که باید این لپ‌ تاپ ها داشته باشند می‌توان به کارت‌های گرافیک اختصاصی، پردازنده‌های قدرتمند و چند هسته‌ای، حافظه ذخیره ساری بالا و سریع، حافظه رم، صفحه نمایش با دقت و کیفیت بالا اشاره کرد. از طرفی، به دلیل اینکه امکان متصل شدن به دستگاه‌های جانبی مختلف را دارند، آن را به عنوان ابزاری انعطاف پذیر و کاربردی می‌شناسند که توانایی برطرف کردن نیازهای پیچیده و حرفه‌ای افراد را دارد.

با وجود اینکه لپ تاپ های مهندسی عیب‌هایی مثل ابعاد بزرگ، مصرف باتری زیاد و قیمت بالا دارند، اما همچنان با دارا بودن کارایی و قابلیت فراوان، به عنوان انتخابی عالی برای انجام پروژه، کارهای تخصصی و سنگین به شمار می‌روند. برخی از مهم‌ترین کاربردهای لپتاپ مهندسی در زمینه‌هایی مثل الکترونیک، عمران‌، برق، طراحی صنعتی، معماری، مکانیک، نقشه کشی، مهندسی شیمی، اجرای نرم افزارهایی مثل SolidWorks و ASPEN HYSYS است. در نهایت به دلیل ویژگی‌ها و قابلیت‌های بسیار زیادی که دارند، طیف گسترده‌ای از کاربردها را دارا هستند. برخی از مهم‌ترین کاربردهای این لپ‌تاپ عبارتند از:

  1. طراحی و مدل سازی سه بعدی: یکی از فرایندهایی که در صنعت‌های متنوع مهندسی برق، صنعتی، مکانیک، عمران‌ بسیار کاربردی می‌باشد، طراحی و مدل سازی سه بعدی است. برای انجام این فرایند به کارت گرافیکی قدرتمند و پردازش قوی نیاز است. 
  2. تحلیل و شبیه سازی: فرآیندهای تحلیل و شبیه سازی برای بررسی رفتار سیستم‌ها در مهندسی عمران، مکانیک، برق، الکترونیک، هوافضا ضروری است‌. درواقع به دلیل وجود محاسبات پیچیده، نیازمند سیستمی هستند که قدرت پردازش بالایی داشته باشد تا بتواند در زمان مناسب آن‌ها را انجام دهد.
  3. رندرینگ و انیمیشن: کارت‌های گرافیکی قدرتمند و حافظه رم زیاد، لازمه کارهای رندرینگ و انیمیشن سه بعدی است که اساس کار صنعت بازی سازی، تبلیغات و فیلم سازی می‌باشد. این اجزا باعث می‌شوند که جلوه‌های بصری پیچیده و تصویر با کیفیت بالا تولید شود.
  4. برنامه نویسی و توسعه نرم افزار: به منظور توسعه برنامه و نرم افزارهای کاربردی به خصوص در حیطه مهندسی، به سیستم‌هایی که دارای قدرت پردازش بالایی هستند نیاز است.
  5. تحلیل داده و یادگیری ماشین: برای اینکه بتوان داده‌های بزرگ را تحلیل و مدل‌های یادگیری ماشین را توسعه داد، به لپ‌ تاپ‌هایی که دارای کارت گرافیکی پیشرفته و پردازنده قدرتمند هستند نیاز است تا بتواند خیلی سریع الگوریتم‌های پیچیده را تحلیل کند.
  6. طراحی مدار و مهندسی الکترونیک: با ابزارهای پیشرفته و قدرتمند سخت افزاری که بتوانند محاسبه‌های پیچیده را انجام دهند، طراحی و شبیه سازی مدارهای الکترونیکی انجام می‌گیرد تا نتیجه پایانی دقت بالایی در شبیه سازی داشته باشد.
  7. معماری و طراحی داخلی: طراحان و مهندسان داخلی به منظور ایجاد طرح‌های سه بعدی و رندرینگ واقعی، به سیستم‌هایی نیاز دارند که کارت گرافیکی بالا و قدرت پردازش مناسب داشته باشد تا بتواند جزئیات را به طور دقیق نمایش دهد.
  8. تحقیقات علمی و محاسبات عددی: مهندسان و محققان به منظور انجام محاسبه پیچیده عددی، تحلیل داده‌ها و شبیه سازی علمی نیازمند سیستمی هستند که پردازشگر سریع و حافظه قوی داشته باشند.

هنگام خرید لپ تاپ مهندسی و اداری به چه مواردی باید توجه داشت؟

اگر قصد دارید که لپ تاپ مهندسی مناسبی را خریداری کنید، باید به نکات مهم حین خرید وجود دارد دقت کنید. اولین مورد مربوط به پردازنده می‌باشد که بهتر است، پردازنده‌های جدید برای شما در اولویت باشند. مورد بعدی که هنگام خرید اینگونه لپ تاپ‌ها باید به آن توجه کرد، رم است.

هرچه رم بیشتر باشد، قابلیت انجام فعالیت‌های همزمان و اجرای چند برنامه باهم بیشتر می‌شود. این موضوع از آنجایی مهم است که اکثر کارهای مهندسی، قابل انجام در یک پنجره نیست بنابراین پیشنهاد می‌کنیم، لپ تاپی که حداقل دارای رم ۱۶ گیگابایت است را خریداری کنید. از طرفی، این روزها وجود SSD برای لپ‌ تاپ‌ها امری ضروری است چون، تفاوت بسیار واضحی در ارتباط با سرعت خواندن و نوشتن SSD و HDD وجود دارد. 

مورد دیگری که باید حین خرید لپ تاپ تخصصی به آن توجه شود، وجود گرافیک اختصاصی است. در واقع در بسیاری از کارها شما باید وظایفی را به سیستم دهید که توسط پردازنده‌های گرافیکی انجام بگیرد. گاهی افراد گمان می‌کنند که این وظایف، توسط چیپست‌های جدید به طور کامل قابل انجام است؛ درصورتی که فقط توانایی انجام بخشی از آن را دارد و به هیچ وجه قابل مقایسه با قدرت پردازش گرافیک اختصاصی نیست.

آخرین مواردی که خوب است به آن توجه شود، وزن، کیفیت نمایشگر و ابعاد لپ تاپ است. مهم بودن این موارد به دلیل این است که بتوانید لپ تاپ را به راحتی در مکان‌های مختلف حمل کنید. از طرفی، اندازه صفحه نمایش برای اینکه هنگام اجرای چند فعالیت همزمان، صفحه نمایش به اندازه کافی فضا داشته باشد ضروری به شمار می‌رود. با توصیفاتی که تا کنون درباره‌ی‌ لپ تاپ مهندسی شد، احتمالا بگویید که مشخصات و ویژگی‌هایش بسیار مشابه با لپ تاپ‌های گیمینگ است. در جواب این حدس باید بگوییم بله، شباهت زیادی بین این دو نوع لپ تاپ وجود دارد و هردو نیازمند سخت افزارهای بسیار قوی هستند. البته لپ‌تاپ‌های گیمینگ علاوه بر این ویژگی‌ها باید دارای صفحه نمایش با نرخ بروزرسانی بالا نیز باشند.

آیا لپ تاپ های اپل برای مهندسی مناسب هستند؟

وجود لپ تاپی با سیستم عامل قدرتمند برای هر دانشجوی مهندسی الزامی است تا بتوانند به راحتی، از نرم‌افزارهای سنگین و تخصصی استفاده کنند. یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهندسان، لپ‌ تاپ‌های اپل است که به دلیل طول عمر قابل توجه، هماهنگی قطعات سخت افزاری و نرم‌افزاری، کیفیت ساخت بالا، مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته‌اند. البته به دلیل اینکه در سال ۲۰۲۰ کمپانی اپل تصمیم گرفت که از پردازنده‌هایی از ساخت همین شرکت استفاده کند، بعضی از نرم افزارها احتمال دارد که با این لپ‌ تاپ‌ها سازگاری نداشته باشند.

از سالیان گذشته بیشتر نرم‌افزارهای مورد نیاز رشته‌های مهندسی بر اساس معماری رایج پردازنده‌های AMD اینتل کد نویسی کرده‌اند. با توجه به میزان پیچیدگی زیاد این نرم افزارها همچنین، توسعه و پیشرفت آن‌ها جهت اجرای فرایندها به شکل دقیق و بی نقص، باعث شده است که شرکت‌های توسعه دهنده علاقه زیادی برای منتشر کردن نسخه مخصوص برای سیستم‌ عامل‌های اپل نداشته باشند. از طرفی به دلیل استفاده از چیپست‌های سری M که معماری ARM دارند باعث شده است، که حتی با کمک BootCamp نیز نتوان ویندوز را نصب کرد.

از دیگر برنامه‌هایی که برای این سیستم پیشنهاد نمی‌شوند، نرم افزارهای شبیه ساز و virtual Machine است زیرا، به دلیل پیچیدگی بالای کدهای آن‌ها، خطاهای مختلفی هنگام ترجمه شدن به کد مناسب Arm به وجود می‌آورند. درنهایت اگر بخواهیم یک جواب کلی به سوال نخست بدهیم، لپ‌ تاپ‌های اپل بهترین گزینه برای رشته‌ برنامه نویسی در مهندسی است اما، اگر در رشته دیگری هستید و قصد خرید لپ تاپ را دارید، بهتر است که به سراغ سیستم عامل‌های ویندوزی بروید.

حداقل سیستم مورد نیاز یک لپ تاپ مهندسی چیست؟

با پیشرفت علم و تکنولوژی در ساخت لپ تاپ، روزانه انواع مختلفی از آن روانه بازارهای فروش می‌شود که دارای مشخصات مشابهی هستند. با وجود قیمت گرانی که لپ‌ تاپ‌ها به خصوص نوع مهندسی دارند، انتخاب درست، یکی از مهم‌ترین کارها به شمار می‌رود. برای اینکه خرید مطمئنی داشته باشید، باید با یکسری از مشخصات حداقلی لپ تاپ‌ استوک مهندسی و اداری آشنایی داشته باشید. برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های این محصول عبارتنداز:

مشخصات پردازنده مورد نیاز یک لپ تاپ مهندسی

اولین ویژگی که هنگام بررسی مشخصات لپ تاپ مهندسی به آن توجه می‌شود، پردازنده آن است. هرگاه که افراد بخواهند نرم افزارهایی مثل اتوکد را اجرا کنند، باید پایگاه داده‌ها بتواند جهت فراهم کردن فضای مجازی کافی برای انجام کارها، خود را جمع کند. درصورتی که پردازنده لپ تاپ سرعت لازم را نداشته باشد، مدت زمان زیادی را صرف بوت شدن نرم‌افزار سپری خواهد کرد.

حافظه کافی هارد دیسک

مهم‌ترین ملاک در انتخاب لپ تاپ، توجه به میزان حافظه ذخیره سازی است که باید به اندازه کافی باشد. مثلا شما اگر قصد طراحی با لپ تاپ را دارید یا برای اینکه بتوانید عکس‌ها، اهنگ‌ها و سایر برنامه‌ها را ذخیره کنید باید فضای لازم را در اختیار داشته باشید. معمولا لپ‌تاپ‌های امروزی حداقل ۱ ترابایت حافظه را دارند. مشخصه هارد یک لپ تاپ مهندسی، HDD, SSD است که نوع SSD کارامدتر، سریع‌تر و قابل اطمینان‌تر از نوع‌های سنتی می‌باشد. البته لپ تاپ‌های دارای داریو SSDهزینه بالاتری نیز دارند.

رم مورد نیاز برای یک لپ تاپ مهندسی

زمانی که قصد خرید یک لپ تاپ مهندسی را دارید باید توجه کنید که به چه میزان RAM نیاز دارید؟ این میزان باید به حدی باشد که هرچه پردازنده سریع اجرا کرد، ذخیره شود. درواقع نیازمند یک رم بزرگ به منظور همگام شدن با سرعت پردازنده سریع هستند. معمولا بالاترین ظرفیتی که پیشنهاد می‌شود ۸ گیگابایت است اما، ظرفیت ۱۲ و ۱۶ گیگابایتی معمولا ترجیح بهتری می‌باشد. در نهایت توصیه می‌‌شود که بجای اینکه به دنبال رم با حافظه زیاد باشید، بهتر است که یه دنبال لپ تاپ دارای آدپتور گرافیکی خوب باشید.

مشخصات اتصالات لپ‌ تاپ مهندسی

کمترین امکاناتی که یک لپ‌تاپ باید داشته باشد، وای فای است زیرا بدون اینترنت نمی‌توان هیچ کاری را انجام داد؛ اگر که آپشن بلوتوث را نیز داشته باشد، کار شما را خیلی راحت‌تر می‌کند زیرا، باعث کاهش هزینه و تایم اتلافی شما خواهد شد.

اندازه صفحه نمایش

اگرچه اندازه صفحه نمایش لپ تاپ‌های مهندسی آنچنان مسئله مهمی نیست اما خوب است که هنگام خرید به آن توجه شود. معمولا صفحه نمایش‌های ۱۴ و ۱۵ اینچی برای کارهای مختلف طراحی و سایر موارد مناسب است. البته این رنج اندازه به این معنی نیست که سایزهای بزرگ‌تر صفحه نمایش مناسب نمی‌باشند. اما خوب است که بدانید صفحه نمایش ۱۷.۳ اینچی برای حمل کردن سنگین‌تر از ۱۵ اینچی می‌باشد. برخلاف اندازه صفحه که موضوع خیلی مهمی نیست، کیفیت و وضوح صفحه اهمیت بسیار زیادی دارد. صفحه نمایش‌های با اندازه ۱۰۸۰×۱۹۲۰پیکسل، دارای بالاترین کیفیت یعنی ۱۰۸۰ اچ دی است و معمولا بهترین گزینه برای خرید محسوب می‌شود. معمولا لپ تاپ‌ها با کیفیت 3k و 4kفیلم‌ها را نمایش می‌دهند بنابراین، کمترین کیفیت ممکن 2k می‌باشد.

کارت‌های ویدویی اختصاصی

برای ارائه ویدئو و محیط‌های سه بعدی به فضاهای کاری مثل CAD, MATLAB, Solid works نیاز است. به منظور اجرای این برنامه‌ها و سایر موارد مشابه، باید کارت گرافیک مخصوصی وجود داشته باشد چون، به منظور پردازش ویدئو آداپتورهای داخلی کافی نیستند. معمولا کارت‌های گرافیکی DDR3 که حافظه ۲ گیگابایتی دارند، تمام فضایی که نیاز دارید را فراهم می‌کند.

مشخصات سیستم عامل لپ تاپ مهندسی

سیستم عامل لپ تاپ بستگی به این دارد که شما لپ تاپ اپل می‌خواهید یا ویندوز. با وجود کیفیت عالی سیستم عامل اپل و نمایشگرهای بی نظیر که دارند در زمان کار واقعی، تمامی محیط‌ها فقط بومی سیستم عامل ویندوز است. البته این تفکر که امکان استفاده از لپ‌ تاپ‌های مک وجود ندارد اشتباه است ولی، حین کار احتمالا شما را خیلی آزار دهد. حتی بازی‌های سطح بالا نیز در سیستم عامل‌های ویندوز خیلی بهتر قابل انجام هستند. علاوه بر تمام ویژگی‌های گفته شده تا کنون، قیمت پایین‌تر ویندوز باعث می‌شود که این سیستم عامل به گزینه مناسب‌تری تبدیل شود.

لیست نرم افزارهای مهندسی و سخت افزار مورد نیاز برای خرید لپ تاپ استوک مهندسی

لپ‌تاپ‌های مهندسی برای انجام پروژه‌های پیچیده، طراحی‌ سازه‌ها و غیره تولید شده‌اند. سخت‌افزارهای این لپ‌تاپ‌ها، ویژگی‌های خاصی دارند که باعث می‌شود عملکرد بهتری در محیط‌های مهندسی ارائه دهند. در ادامه سخت افزارهای مهم برای استفاده از برنامه‌های مهندسی پرکاربرد را باهم بررسی می‌کنیم.

 سخت افزار مورد نیاز برای Revit

یکی از انواع نرم افزارهایی که در مهندسی برای مدل سازی دو و سه بعدی استفاده می‌شود، برنامه رویت یا Revit‌است. نحوه کار با این نرم افزار براساس مدل سه بعدی می‌باشد که به شکل‌های مختلفی مثل داده‌ها، نمای دو بعدی و نمای سه بعدی کار می‌کند. از ویژگی‌های عالی این نرم افزار نسبت به سایرین، این می‌باشد که اعمال تغییر در یک بعد، باعث تغییر خودکار در ابعاد دیگر و به روز شدن تمام اسناد در طول پروژه می‌شود‌. از مهم‌ترین اجزای بخش سخت افزاری رویت می‌توان به cpu، RAM و کارت گرافیکی GPU اشاره کرد.

نرم افزار Revit به سی پی یو با ساعت بالا نیاز دارد که بتواند به خوبی عمل کند؛ درواقع تعداد هسته CPU در عملکرد بهتر نرم افزار تاثیری ندارد و بیشترین تاثیر به دلیل میزان سرعت آن می‌باشد. پس بهترین پارامتر جهت انتخاب CPU این نرم افزار، تک هسته و سرعت بالا داشتن است. مورد بعدی که باید به آن توجه شود، مادربردها می‌باشند که باید با CPU که شما انتخاب کردید مطابقت داشته باشد. در این زمان حتما به مطابقت مادربورد با AMD یا Intelنیز توجه شود. درنهایت به اینکه آیا مادربرد چیپست مناسب CPUرا دارد یا نه دقت کنید.

ملاک بعدی، کارت گرافیک است که باعث انجام راحت فرایندهایی مثل بزرگنمایی یا حرکت، چرخش و غیره می‌شود. البته این نرم افزار نیازمند کارت‌ گرافیکی قوی نیست. رم مورد نیاز برای این نرم افزار با توجه به حجم کاری که قرار است شما انجام دهید تعیین می‌شود. اما معمولا نرم افزار رویت به حداقل ۱۶ گیگابایت‌ حافظه نیاز دارد.

سخت افزار مورد نیاز برای MATLAB

نرم افزار MATLAB یکی از ابزارهای قدرتمند لپ‌تاپ و کامپیوتر برای کارهای مهندسی است‌. از این نرم افزار در موارد متنوعی مانند محاسبات ماتریسی پیچیده، تجزیه و تحلیل داده‌ها، شبیه سازی سیستم‌های دینامیکی، محاسبات ماتریسی و بسیاری دیگر از این موارد استفاده می‌شود. برای اینکه بتوانید از قدرت کامل این ابزار کمک بگیرید، باید یک سیستم مناسب جهت نصب‌ آن استفاده کنید. هر ساله این سخت افزار به دو شکل a و b ساخته می‌شود اما تفاوت این دو نسخه در چیست؟ نسخه aکه دارای قدرت و ثبات بسیار بالایی است همچنین، برای پروژه‌های ویژه بکار می‌رود؛ این نسخه معمولا در اوایل سال منتشر می‌شود. نوع bآن در اواخر سال منتشر می‌شود و درواقع آپدیت نسخه a است. سیستم عامل ضروری جهت نصب‌ این نرم افزار را در ادامه با یکدیگر بررسی می‌کنیم.

  1. رم: با توجه به نیاز متغییر جعبه ابزارها به میزان رم، حداقل RAM ۱۶ گیگابایت یا بیشتر باشد.
  2. پردازنده: اگر می‌خواهید که این نرم افزار عملکردی بدون تاخیر و روان داشته باشد، باید از پردازنده‌‌های قوی مثل Intel core و AMD Ryzen استفاده کنید.
  3. فضای‌ ذخیره سازی: معمولا نرم افزارهای مختلف به فضای ذخیره سازی متفاوتی نیاز دارند اما اکثرا، برای نرم افزار تملت به فضای ذخیره سازی حداقل چندین گیگابایت احتیاج خواهید داشت.
  4. کارت گرافیکی: برای اینکه بتوانید فرایندهایی مثل تصویرهای سه بعدی را انجام دهید، باید کارت گرافیکی قوی مثل nvidia Geforce , GTx1050 داشته باشید. 

سخت افزار مورد نیاز برای AutoCAD

از دیگر نرم افزارهای طراحی دو و سه بعدی در انواع لپ تاپ و کامپیوتر، اتوکد است که به راحتی هر طرحی که می‌توان با دست کشید را طراحی می‌کند. از طرفی قابلیت دسته بندی و گروه‌بندی اشیاء را دارد تا ویژگی‌های مختلفی مثل شکل، مکان و اندازه آن را تغییر دهد. طراحی انواع لوگو، نقشه، کارت تبریک و .. توسط برنامه اتوکد امکان پذیر است. به طور کلی این برنامه جزو پرکاربردترین و معروف‌ترین نرم افزارهای مهندسی محسوب می‌شود که برای‌ بهره‌وری کامل از مزیت‌هایش، باید سخت افزارهای خاصی وجود داشته باشد. در ادامه برخی از مهم‌ترین موارد آن ذکر می‌کنیم.

  1. سیستم عامل: از ویژگی‌های عالی اتوکد، قابلیت استفاده از آن برای هردو سیستم عامل اپل و ویندوز است. در سیستم عامل‌های ویندوزی هرچه، از نسخه‌های بالاتری از اتوکد استفاده شود بهتر خواهد بود.
  2. پردازنده: برای بررسی پردازنده یا CPUباید به دو ویژگی توجه شود، فرکانس و تعداد هسته‌های آن. فرکانس یا همان سرعت هسته باعث تاثیرگذاری مستقیم بر تعداد عملیات‌هایی که در کسری از ثانیه انجام می‌گیرد می‌شود. تعداد هسته‌های موجود در یک پردازنده نشان می‌دهد که چند عملیات به طور همزمان قابلیت اجرا دارند. برای اینکه بدانید فرکانس بالا بهتر است یا تعداد هسته، باید توجه شود که نرم افزار مورد نظر به کدام یک نیاز دارد. به عنوان مثال، نرم افزار اتوکد تنها قادر به استفاده از یک هسته می‌باشد.
  3. کارت گرافیکی: از مهم‌ترین بخش‌هایی که برنامه اتوکد به آن نیاز دارد، کارت گرافیک مناسب است که بتواند به راحتی طراحی‌های دو بعدی و سه بعدی را به نمایش بگذارد. معمولا فقط برای طراحی‌های سه بعدی به کارت‌ گرافیکی بهتر از نوع معمولی نیاز است. پس اگر قرار نیست روی کارهای سه بعدی کار کنید، پول‌تان را صرف cpuسریع‌تر، حافظه بیشتر و ... کنید. در این زمینه معمولا کارت‌های NVIDIA Quadro دارای عملکرد خوبی هستند.
  4. حافظه: اندازه رم یا حافظه وابسته به این است که نرم افزار مورد استفاده شما تا چه حد پیچیدگی دارد. به طور کلی رم حداقل ۱۶ گیگابایت برای تمامی سیستم‌ها کافی است. گاهی برخی از کاربران رم ۸ گیگابایت را برای برنامه اتوکد مناسب می‌دانند اما به دلیل اینکه، فرد ممکن است از برنامه‌های دیگری نیز استفاده کند، بهتر است که از رم‌های ۱۶ گیگابایتی کمک گرفته شود. درصورتی که قصد دارید به طور همزمان با چندین فایل متعدد کار کنید، برای افزایش سرعت فرایند ذخیره سازی و اجرا می‌توان رم را‌ به ۳۲ گیگابایت تغییر دهید.
  5. ذخیره سازی: برای درایو اصلی که سیستم عامل و سایر نرم افزارها مانند اتوکد که بر روی آن قرار دارند، هارد دیسک ssd را پیشنهاد می‌کنند. زیرا با سرعت بالایی که در انجام برنامه‌‌ها و بارگذاری فایل‌ها دارد، کار شما را خیلی راحت می‌کند. قیمت این هارد دیسک نسبت به نوع‌های قدیمی بسیار گران‌تر است بنابراین، از آن برای ذخیره سازی‌های دراز مدت استقاده می‌کنند. توصیه می‌شود که علاوه بر هارد دیسک ssd‌ ، هارد دیسک سنتی نیز در کنار آن وجود داشته باشد تا فرآیندهای ذخیره سازی به خوبی صورت بگیرد.

سخت افزار مورد نیاز برای STAAD Pro

STAAD Pro یکی از نرم‌افزارهای محبوب طراحی و تحلیل سازی در مهندسی عمران است که بسیار مورد توجه افراد واقع شده است. از ویژگی‌های عالی این نرم افزار می‌توان به هماهنگی آسان داده‌ها، محیط مدل سازی روان و غیره اشاره کرد که آن را به انتخاب اول مهندسان حرفه‌ای تبدیل کرده است. نوع pro این نرم افزار، ابتدایی‌ترین مدل آن می‌باشد که جهت تجزیه و تحلیل FEMو مدل سازی فیزیکی استفاده می‌شود. در ادامه برخی از مهم‌ترین سخت‌افزارهای مورد نیاز این برنامه را شرح می‌دهیم.

  1. حافظه ذخیره سازی باید حداقل 10 گیگابایت باشد تا کارها با سرعت بهتری انجام شوند و مشکلی از نظر ذخیره سازی وجود نداشته باشد.
  2. پردازنده (CPU): این برنامه با پردازنده Intel Core i5 یا معادل AMDسازگار خواهد بود اما، اگر قصد طراحی‌های پیشرفته‌تر را داشتید باید از پردازنده Intel Core i7 یا بالاتر استفاده کنید.
  3. حافظه ۸ گیگابایت معمولا کافی است اما اگر قصد انجام کارهای پیشرفته را‌ دارید، حداقل رم ۱۶ گیگابایت نیاز است.
  4. فضای ذخیره‌سازی SSD برای بارگذاری سریع‌تر فایل‌ها و نرم‌افزارها مورد نیاز است
  5. کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 1060یا بالاتر برای پردازش‌های گرافیکی بهتر
  6. صفحه نمایش: حداقل رزولوشن 1920x1080 برای کار با جزئیات بیشتر

سخت افزار مورد نیاز برای Primavera P6

یکی از جامع‌ترین و قدرتمند‌ترین نرم‌افزارهای مدیریت و کنترل پروژه‌های متوسط تا بزرگ مهندسی و صنعت، پریماورا است. از کاربردهای این نرم افزار می‌توان به گزارش گیری، تعیین زمان بندی، ردیابی و برنامه‌ریزی اشاره کرد. استفاده از این برنامه بسیار راحت است و چند نفر به طور همزمان می‌توانند از آن استفاده کنند. برای اینکه بتوان از قابلیت‌های مختلف پریماورا به بهترین شکل استفاده کرد، باید بین مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری این برنامه و لپ تاپ سازگاری وجود داشته باشد. برخی از سخت افزارهای مورد نیاز برای استفاده از نرم افزار پریماورا عبارتنداز:

  1. سیستم عامل حداقل دارای ویندوز 10 و 11 باشد.
  2. پردازنده باید دو هسته‌ای یا ۴ هسته‌ای باشد و دارای توان ۲.۹ گیگاهرتز
  3. حداقل رم مورد نیاز برای اجرای نرم افزار بین ۴ تا ۸ گیگابایت است.
  4. فضای ذخیره سازی دستگاه باید حداقل ۱۰ گیگابایت باشد.
  5. پردازش گرافیکی تاثیر آنچنانی روی کارهایی که پریماورا انجام می‌دهد ندارد.

سخت افزار مورد نیاز برای "SAP2000 و ETABS”

نرم افزار سپ ۲۰۰۰ کاربرد زیادی در مهندسی طراحی و تحلیل سازه‌های ساختمانی و غیر ساختمانی دارد. با بکار گیری این نرم افزار شما تمامی امکاناتی که برای طراحی سازه لازم دارید را یکجا مشاهده خواهید کرد. نرم افزار بعدی که در طراحی و تحلیل ساختمان‌های چند طبقه مورد استفاده قرار می‌گیرد، ETABS است. محبوبیت‌ و کاربرد این نرم افزار به حدی می‌باشد که سازمان نظام مهندسی برای تأیید طراحی سازه‌ها از آن کمک می‌گیرد. اما هردوی این نرم افزارها برای اینکه بتوانند حداکثر بازدهی را هنگام انجام فرآیندهای بدهند، نیازمند سخت افزارهای حداقلی هستند که در ادامه باهم بررسی می‌کنیم.

سخت افزارهای مورد نیاز ETABS

  1. حداقل حافظه داخلی بایر ۶ گیگابایت باشد
  2. پردازنده گرافیکی باید از بتواند از رزولوشن‌های 1024 × 768 پشتیبانی کند.
  3. حداقل رم مورد نیاز برای این نرم افزار ۸ گیگابایت است.
  4. سیستم عامل مورد نیاز این نرم افزار ویندوز ۸.۱ و ۱۰ است.
  5. CPU باید Intelو‌ مدل Pentium‌باشد.

سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار SAP2000

  1. سیستم عامل مورد نیاز برای این نرم افزار ویندوز ۷، ۸ و ۱۰ است.
  2. وجود حداقل ۳ گیگابایت حافظه جانبی ضروری است.
  3. کارت گرافیکی باید حداقل 512مگابایت‌
  4. ۶ گیگابایت حافظه سیستم برای‌ اجرای فرآیندهای مورد نظر نیاز است.

سخن پایانی

در دنیای مدرن و پیشرفته امروزی، انتخاب یک لپ‌تاپ مهندسی که برای کار مد نظر مناسب باشد کار سختی است. این نوع لپ تاپ‌ها دارای ویژگی‌هایی همچون پردازنده‌ قدرتمند، گرافیک حرفه‌ای و حافظه بالا هستند که به افراد امکان می‌دهند، از نرم‌افزارهای پیچیده استفاده و ایده‌های خود را اجرایی کنند. طراحی‌ مدرن و قابلیت حمل‌ونقل آسان، استفاده از این لپ‌تاپ‌ها را در محیط‌های مختلف راحت‌تر کرده است.